maanantai 1. maaliskuuta 2010

Hammer interview 2009 (+Carelian Pagan Madness tour 2008)

WOMB (Fin) zine 2009
Finnish NSBM band Hammer interview
...

Carelian Pagan Madness tour 2008
Absurd & Der Stürmer & Satanic Warmaster & Goatmoon


February 1, 2008 - Absurd, Der Stürmer, Satanic Warmaster and Goatmoon in Tampere, Finland

A-studio 6.2.2008 - Carelian Pagan Madness (youtube)


Kertauksen ilosta vielä ilta(roska)lehden vouhotusta parin vuoden takaa:

Uusnatsit konserttikiertueelle Suomeen
3.1.2008 14:49

Kansainväliset fasismin vastaiset verkostot varoittavat suomalaisia konserteista ja niiden järjestäjistä, kertoo Aamulehti.

Aamulehti.fi:n mukaan kansainvälinen uusnatsien verkosto The Pagan Front ja suomalaiset uusnatsit aikovat järjestää tammi-helmikuun vaihteessa kolmen konsertin kiertueen Suomessa. Tilaisuudet järjestetään Tampereella, Helsingissä ja Porissa.

Järjestäjät kutsuvat itseään musiikin kanssa tekemisissä olevien arjalaiseksi veljeskunnaksi, joka ei kuulu saatanan palvojiin, mutta vastustaa juutalais-kristillistä vaikutusta yhteiskunnassa. Se haluaa luoda kansallisten arjalaisten valtioiden liiton.

Saksalainen Absurd, saksalais-kreikkalainen Stürmer ja suomalainen Satanic Warmaster esiintyvät 1.helmikuuta Tampereen Yo-talolla ja 2. helmikuuta Porissa. Yhtyeet soittavat kansallissosialistista mustaa metallimusiikkia eli ne luokitellaan ryhmään NSBM-bändit (National-Socialist-Black-Metal). Helsingissä konsertti on 31. tammikuuta.

Kielletty Saksassa

Saksassa vanhoja natseja ihannoiva, rasistinen, murhiin kehottava tai jotain kansaryhmää vastaan kiihottava musiikki on kielletty. Poliisi keskeyttää usein yrityksiä järjestää kiellettyjä konsertteja, joilla uusnatsit yrittävät kalastella nuoria kannattajikseen.

Saksan kymmenet uusnatsibändit, joita on vaikea erottaa muista raskaan metallin yhtyeistä, ovat lakimiesten avulla oppineet muovaamaan vihaa lietsovat tekstinsä niin, että ne rimaa hipoen pysyvät laillisella puolella.

Saksassa useita uusnatsibändejä on tuomittu ja niiden toiminta on kielletty oikeudessa. Silti Saksassa arvioidaan toimivan noin 120 äärioikeistolaisia, yleensä raskasta rockia tai metallia soittavaa yhtyettä.

IL

http://www.iltalehti.fi/tampere/200801037044976_te.shtml

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti