sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Vaalikapinaa ja -konfliktia 2011
Toiminta- ja tapahtumarikkaan kevään aikana Suomen Vastarintaliikkeen edelläkäyvää tiedottamista vaalien olemattomista vaikutusmahdollisuuksista, kaduilla ihmisten keskuudessa täällä lumedemokratian ja rahan vallan riivaamassa demokratuurissa!


Usko tai älä - mikään ei muutuMiksi emme äänestä?


Huhtikuun puolella Oulussa, vaalikapina konkretisoitui Kokoomuksen kojulla fyysiseksi konfliktiksi. Tämän runsaasti paisutellusti uutisoidun kahakan myötä Vastarintaliikkeestä tuli eräänlainen "antivaalien" symboli ja liikkeenä selkeä esikuva täysin nykyisestä sairaasta järjestelmästä poikkeavalle terveelle, vallankumoukselliselle vaihtoehdolle.

Kansallisessa Vastarinnassa on tapahtuneesta oma (totuudenmukaisempi) uutinen, "Oulun mellakka" - kävikö näin?, mutta laitan alle pari parhaimmasta päästä olevaa skannattua valtamedian uutista kyseistä konfliktia ja Vastarintaliikettä koskien.


Rasismitutkija varoittaa kokoomuksen vaalitilaisuudessa mellakoineesta liikkeestä. Iltalehti 11.4.2011


Vaalikahakoitsijoilla yhteys Ruotsiin ja Norjaan - Helsingin Sanomat 12.4.2011

Ensimmäisissä uutisissa ja lehtien pääkirjoituksissa koskien tätä kahakkaa, oli jälleen huvittavaa huomata millä tolalla (poliittisen) valtamedian journalismi tosiaan on. Useita asiavirheitä, esimerkiksi liikkeen nimi tai poliittinen suuntaus väärin, yksityiskohdilla mässäily ja kauhistelu (muka jokaisella kahakoitsijalla luotiliivit, oikeasti vain yhdellä oli, jälkeenpäin päivitetyn uutisen mukaan) sekä yleistä panikointia samalla sulkien silmät todellisilta ongelmilta ja vaaroilta.

Positiivista oli sentään huomata yleinen suosio tapahtunutta konfliktia ja Vastarintaliikettä kohtaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti