sunnuntai 25. syyskuuta 2011

KANSALLINEN VASTARINTA nro. 1/2011

Vihdoinkin ulkona! Pitkästä aikaa pro-valkoinen ja vallankumouksellinen lehtijulkaisu kotimaassamme, ja vieläpä puhtaasti kansallissosialismin asialla!

Kansallinen Vastarinta -lehti on Suomen Vastarintaliikkeen julkaisu. Lehti käsittelee poliittisia, ideologisia, historiallisia ja kulttuurillisia asioita. 16 sivua, ensimmäisen numeron painos 1000 kpl.

Lainaus Kansallisen Vastarinnan nettijulkaisusta:
Kansallinen Vastarinta nro. 1/2011, 16. sivua.

Lehden sisällöstä:

Suomen Vastarintaliike – Vapauskamppailua elämän ja selviytymisen puolesta
Henrik Holappa esittelee artikkelissaan Suomen Vastarintaliikkeen perustamisen ja olemassaolon syitä sekä selvittää sen periaatteita ja päämääriä sekä kansallissosialistista ideologiaa.

Luonnonmukainen ravinto
Kimmo Saarela kirjoittaa luonnonmukaisesta ravinnosta. Lisäaineravinto ja ulkomailla valmistettu ruoka, jota myydään usein ”kotimaisena”, on viime vuosina tullut yhä yleisemmäksi. Ruoasta on pyritty tekemään keinottelun ja rahantuoton väline, mikä sotii kansallissosialistista ihannetta ja sen edustamia terveellisiä arvoja vastaan.

Kansallissosialismi kasvaa luonnosta
Luonto ja luonnollisuus ovat kansallissosialistisen aatteen peruspilareita. Kansallisen Vastarinnan päätoimittajan Juuso Tahvanaisen artikkeli perehtyy kansallissosialismin luonnosta nousemiseen ja siihen, kuinka selviytyminen on sidoksissa rinnakkaiseloon luonnon kanssa.

Mitä sinä voit tehdä?
Vinkkejä ja ohjeita, miten voit auttaa Suomen Vastarintaliikettä ja Kansallista Vastarintaa.

Lehden ensimmäistä numeroa on saatavilla Kadulle.com -verkkokaupasta. Kansallinen Vastarinta toivottaa lukijoilleen hyviä lukuhetkiä!

Kansallinen Vastarinta -lehden ensimmäinen numero julkaistu, toimitus - 19.09.11


TILAA KADULLE.COM-nettikaupasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti