sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Suomen Vastarintaliike 20.10. Tampereella


Video SVL:n voitokkaasta katuaktivismista Tampereella. Artikkeli aiheesta liikkeen sivuilla

Katuaktivismin jälkeisestä kahakasta on kirjoiteltu internetissä jälkeenpäin hyvin runsaasti, pääosin sontaa ja valheellista tekstiä anarkistien ja muiden apurahakapinallisten toimesta. Nolojen kommenttien lisäksi asiasta on kirjoitettu jopa otsikkoa myöten hullunkurinen artikkeli, takku.netissä. Täydellistä "hikipedia-tyyliä". Koska maailmaan paljon puhetta mahtuu, näitä paskapuheita ei täällä sen enempää ruodita, etenkin kun niiden painoarvo on pyöreä nolla. Räikeimmät paskapuheet pystyy hyvin kuittaamaan yhdellä jo kerran takku.net-sivustolla käytetyllä kommentilla:
Heh, menikö Mansen pojilla tosiaan puoli viikkoa kehitellä tarina, jolla saadaan käännettyä voitoksi niin renkaanpuhkomiset, keskustassa maassa makaavat anarkistit kuin sekin, ettei 15 hengen porukalla saada aseiden kanssa peloteltua neljää ihmistä?

Kuten SVL:n sivuilla lukee, tyypit oli jakaantuneet tapahtuman jälkeen useammaksi ryhmäksi, joten paikalla olleet ainoat 4 henkeä kävivät kaikki anarkistien kimppuun. Kukaan ei jäänyt katsomaan sivusta. Vaikea ymmärtää, miten saatte käännettyä asetelman eduksenne millään tavalla. Paitsi innovatiivisella Sieg Heil Suomi -ilakoinnilla, tietysti.

Vastaukset kiinnostaa ;)
...ja vastauksia tuskin saamme koskaan.

Summasummarum, jälleen kerran klassinen torjuntavoitto suomalaisille kansallissosialisteille taistelussa antifantteja vastaan.

4 aseetonta kansallissosialistia vastaan 15 aseistettua punaöykkäriä. Sekä aluksi että myös lopuksi punikit pinkoivat karkuun.

Tietysti nämä virkavallan kanssa flirttailevat pelkurit voivat halutessaan pitää "voittona" sitä, että kerkesivät puhkoa autosta renkaita ja saivat aiheutettua tavallisia tappelussa syntyviä kolhuja muutamalle kansallissosialistille.

Jokainen näkee, ketkä jäivät selkä suorassa pystyyn, ketkä taas taipuivat ja vetäytyivät. Suomen nolatun "antifan" luulisi nyt tietävän, mitä peliä lähtivät pelaamaan...

Jokaisen itseään ja kansaansa kunnioittavan suomalaisen tulisi nyt viimeistään liittyä kasvavaan vastarintaan ja lähteä kaduille liikkeen mukana!6 kommenttia:

 1. Te olette kyllä aikamoisia noiden propagandavideoidenne kanssa. Tuossa "rauhaa, ei rasismia" -kohdassa (2:30) videota oli selvästi käsitelty - hidastettu - jotta saataisiin huutaja kuulostamaan kännisemmältä kuin olikaan. Asian huomaa selvästi kun kuuntelee videolla olevia ympäristön ääniä ja katsoo viedolla näkyviä ihmisten liikkeitä. Heitin tästä aiheesta jo kommenttia patriootti.comiinkin, mutta jostain syystä kommentti ei uskallettu julkaista.

  VastaaPoista
 2. Nyt on melkoinen Sherlock vauhdissa, ei helvetti, PeeTee on varmaan joku av-alan ammattilainen?

  Video on kyllä todella viihdyttävä ja tapahtuma todella onnistunut, ja varmasti motivoi ihmisiä nousemaan kaduille.

  Mukava lueskella myös näitä erilaisen näkökulman bloggauksia, jatkakaa samaan malliin. Eläköön Voitto!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vaan ansaitsemattomasta arvonnoususta, mutta en ole av-alan ammattilainen. Jollei tuota hidastusta huomaa ihan ilman ammattitutkintoakin niin täytyy olla joko kuuro tai sitten vaan... no, valikoidusti kuuleva.

  VastaaPoista
 4. Eih helvetti, jos ei muuta niin takerrutaan hidastuksiin.. :) hyvä sinä!

  VastaaPoista
 5. Ikävä kyllä 90 lukua, kun katsoo nykypäivän menoa. Silloin ei neekerit ja muut rättipäät hyppineet etenkää täällä Joensuussa kun pojat piti siitä huolen.! Toivon ja uskon että joskus vielä sama nähdää, niin saadaan edes hetkeksi järjestys takaisin tähän maahan.!

  VastaaPoista
 6. Mutta onneksi täällä Joensuun alueella, on mutakuonot hieman vähentyneet, sairaaloiden lähdön jälkeen, mutta heidän käyttäytyminen ja asenne ei ole muuttunut yhtään. Paremminkin pahentunut, koska kukaan ei ole sanomassa ei noille mutakuonoille! Esim Kontiolahden lukiossa heidän käyttäytyminen on erittäin huonoa! sitten kun pikkuisen huomauttaa tai korottaa ääntään niin heti viedään, ja syytetään rasismista. Järjestystä ja valkoista Suomalaista järjestystä tähän maahan!

  VastaaPoista