lauantai 16. marraskuuta 2013

Hulvatonta uutisointia / WCHCM 9.11.13

Äärioikeisto kokoontui Turun seudulla kristalliyön vuosipäivänä

Kotimaa | Turun Sanomat 11.11.2013 04:50 |
Juutalaisvainot Natsi-Saksassa 75 vuotta sitten käynnistänyt ”kristalliyö” sai lauantaina kyseenalaista huomiota Turun seudulla.
Äärioikeistoksi luokiteltu Musta Sydän -ryhmittymä järjesti kokoontumisen, jossa esiintyi kansallissosialistisia ja muukalaisvihamielisiä yhtyeitä Suomesta, Italiasta ja Saksasta. Tapahtuman nimi oli Westcoast Hardcore Massacre. Turun juutalaisyhteisö tyrmistyi tapahtuman ajoituksesta.
–  Mikäli mainittu tapahtuma on todellakin järjestetty ja se on kriminaaliäärioikeistolaisuutta ihannoivaa sekä provosointitarkoituksessa ajoitettu kristalliyön 75-vuotispäivälle, voimme vain todeta että ainakin osallistujien osalta todellisuudentaju on pahasti pettänyt, toteaa Turun juutalaisen seurakunnan puheenjohtaja Tomer Huhtamäki.
Tapahtumaa ympäröi salamyhkäisyys. Turun Sanomat ei sunnuntaina tavoittanut Mustan Sydämen edustajia. Verkkosivuillaan ryhmä ilmoitti konserttipaikaksi Turun. Kokoontumispaikaksi se ilmoitti Impivaaran uimahallin, joka ei kuitenkaan ollut varsinainen tapahtumapaikka. Impivaarassa järjestettiin viikonloppuna Suomen ruotsinkielisten uimaseurojen mestaruusuinnit.
Turun Sanomien tietojen mukaan todellinen konserttipaikka saattoi olla Liedon Ilmarisissa sijaitseva Metsäpirtti, jota hallinnoi urheiluseura Liedon Luja. Seurasta ei vahvistettu eikä kumottu TS:n tietoja.
Liedon Lujan mukaan Metsäpirtissä oli lauantaina yksityistilaisuus, jonka luonnetta yhdistys ei tiedä, eikä varauksen tekijää kerrota kolmansille osapuolille. Äärioikeistoon Luja tekee silti selvän pesäeron.
Metsäpirttiin mahtuu noin 80 henkeä ja myös yhtye esiintymään. Silminnäkijöiden mukaan paikalla oli reilusti väkeä, mutta ulkopuolelle kaikki vaikutti rauhalliselta.
TS
 http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/558786/Aarioikeisto+kokoontui+Turun+seudulla+kristalliyon+vuosipaivana
Paikallislehti Turun Tienoon "uutinen", suora lainaus takku.netin tiedotteesta. 
Kuvan lähde: www.mustasydan.com

1 kommentti:

  1. Hah hah. Siinähän kommari media nyt ihmettelee, mitä, missä, milloin tapahtui.
    Juutalais huorat saatana.

    VastaaPoista