INFOA BLOGISTA

- Materiaalia, informaatiota ja raportteja erilaisista tapahtumista ja tilanteista kotimaassamme, aiheena valkoinen vastarinta.

- Sitoutumaton blogi. Eli blogi ei suoraan edusta mitään järjestöä, organisaatiota, puoluetta tai alakulttuuria.

- Kaikki yhteydenotot ja materiaalin lähetykset sähköpostiin: wpfinland [at] gmail [piste] com

- Ylläpito ei ota mitään vastuuta blogissa jaetusta materiaalista, tai linkkien takaa löytyvästä sisällöstä. Lukemalla blogia hyväksyt tämän asian.

28 kommenttia:

 1. suomi suomalaisille neekerit verikoirille

  VastaaPoista
 2. Ilmeisesti sivun ylläpitäjä on Mikkeläinen.
  Sillä perusteella että artikkelit on Länsi-Savosta. Joten mietinkin että onko mikkelissä jäljellä oikeasti isänmaallista porukkaa. Huomattavan vähän olen Skiniporukkaa huomannut joten olisi mukava tietää. Voit varmaan tähän kommenttiboxiin hieman informoida asiasta?

  Meillä rupee Neekerit hyppii silmille ja määräämään tahdin, asiaan voitaisiin yhdessä tehdä muutos. Pysyvästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No lähde vittuun täältä jos ei miellytä.

   Poista
 3. Voisin yhtä hyvin olla vaikkapa Joensuusta, koska jotkut artikkelit ovat sieltäkin suunnalta. Eli toisin sanoen en ole Mikkelistä, enkä muutenkaan näe tarpeelliseksi kommentoida paikkakuntaani.

  Toivottavasti myös Mikkelin suunnalla asiat järjestyvät, ja eiköhän sieltäkin hyvää porukkaa löydy. Huominen on meidän!

  VastaaPoista
 4. NEEKERIT ON SÖPIXII <3

  VastaaPoista
 5. mites ois foorumi tänne? vois saman henkiset ihmiset kokoontua ja keskustella. suomeksi.

  VastaaPoista
 6. Ihan hyvä idea muuten, mutta muutamilla kansainvälisillä laajemmilla foorumeilla on omat suomenkieliset osiot, jotka ovat paikoitellen myös hyvin aktiivisia. Eli en näe tarpeelliseksi perustaa enää mitään uutta foorumia. Kiinnostuneet keskustelijat kyllä löytävät itsensä oikeille foorumeille!

  VastaaPoista
 7. Kansa kaipaa artikkeleita

  VastaaPoista
 8. Kansallinen vastarinta... sinne jos haluatte toimintaa...!!!!

  VastaaPoista
 9. Tarkoittanet Suomen Vastarintaliikettä... Kyseisellä järjestöllä on kehittynyttä toimintaa, joka kasvaa jatkuvasti!

  Artikkelia tulee silloin kun tulee, omia juttuja / ehdotuksia saa ehdottomasti lähettää sähköpostiin, koska itselläni ei valitettavasti aika riitä nettihommien ylläpitoon. Ei-niin-aktiivinen blogi.

  VastaaPoista
 10. Kiitos Vigille päivityksestä. Mukavaa saada ees jotain asiallista katseltavaa :)

  VastaaPoista
 11. Keep the finland white, will you lads !?
  We trying to do the same in U.K, fuck those bloody jew's & niggers, WHITE POWER.

  VastaaPoista
 12. Onko tietoa, minkä sortin skinejä Orivedellä majailee?

  VastaaPoista
 13. Käy kerholla kysymässä

  VastaaPoista
 14. vedä turpaan neekeriä, pidä Suomi puhtaana
  helsinkiin lisää skinejä

  VastaaPoista
 15. Hienoa, että vielä tälläistä toimintaa löytyy. Luulin jo sen kokonaan kadonneen, kun ainakin Kuopiosta tuntuu kaikki skinit hävinneet ja neekerit ja muut rättipäät lisääntyneet huolestuttavaa tahtia. Tukisin ehdottomasti skinhead yms. toimintaa jos jollain tavalla voisin! Eiköhän ole vielä jotain mahdollisuuksia saada Suomesta taas Suomi!

  VastaaPoista
 16. moi tiätääkö kukaan missä ois mistreatin tai sniperin keikkoja tai saisi ostettu esim paitoja ilmotelkaa kiitos t:riku vantaa white power for ever

  VastaaPoista
 17. Vaasan nahkapäät on ihan vellihousuja. hädässä nuolevat vaikka kengänpohjat ku rumasti käskee..hamesta niskaan läskit koulukiusanut!!

  VastaaPoista
 18. Onko hyvinkäällä skinejä?

  VastaaPoista
 19. http://wotanmituns.blogspot.com

  VastaaPoista
 20. skinhead for life

  VastaaPoista
 21. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 22. Tulen takaisin Suomessa vuosien jälkeen, ei kukaan tiedä hyvä paikallinen neuvoa minua tai kertoa minulle, jos sinulla on quanlche aloitteestaan ​​tai konsertti syyskuun viimeisellä viikolla Helsingissä? Kiitos. 88

  VastaaPoista
 23. eläköön valkoinen herrarotu ja pidetään suomi valkoisena ja puhtaana!!!

  meidän pitäis karkoittaa kaikki neekerit ja muslimit vittuun täältä suomesta!

  suomi suomalaisille!!!
  14/88
  white power!

  VastaaPoista
 24. helvetin jutikat painaa rahaa jolla lahjovat suomen arkadianmäen sirkuksen hommaamaan tänne neekereitä, rättipäitä yms paskiaisia. politiikka-pellet pitäis pistää vastuuseen yhteiskunnan mädättämisestä ja mamujen hyysäämisestä. räsänen syöttää sijoille ja sen jälkeen lähettää jutikat työleirille vaikka ahvenanmaalle ja niiden rahoilla perustaa lisää kerhoja. Suomi suomalaisille, JUTKUT KOIRILLE!!!

  VastaaPoista
 25. Iisalmessa pitäs jonku käyä hakkaa ählämeitä niin sais olla rauhassa..

  VastaaPoista
 26. Pudasjärvi oli paras paikka asua omasta mielestä siihen asti kunnes liityttiin johonkin vitun oulun-kaareen ja sitä kautta alko asiat muuttua. Ensin vaikutti päivärahoihin ja sun muihin asioihin ja ne jotka sossussa kulki niiltäkin hävis osansa, koska ne oli varattu, no se lukee kohta mihin. 2008-luvun alku aikoihin Pudasjärvellä asui 8000-9000 ihmistä ja ei ollu vielä mamuja. 2009 luvun ihan alussa alkoi rymistä ja sinä kesänä alkoi tapahtua meidän kunta\päättäjät ja oulunkaaren paskat teki PAHIMMAN VIRHEEN NE OTTI PAKOLAISIA JA NYT NIITÄ ON MELKEEN SE parhaillaan koko ajan siellä noin 500-1200. vittuku ei ole omillekkaan töitä siellä ja näin niin niille kyllä löytyy VITTU MITÄ PASKAA. OIKIASTI SUOMEEN TULEE SISÄLLIS-SOTA TIIÄN SEN. Siihen ei mene kovin montaa vuosi kymmentä saattaa olla että ihan lähi vuosina ja SE ON VÄISTÄMÄTÖNTÄ. HYvinkää näyttää rauhalliselta vaan tänne aattelin laittaa oman HUN ELI (HYVINKÄÄ UUSI-NATSI) OLEN ASUNUT IJÄT AJAT OULUN NAAPURISSA eli pohjois-suomessa VAAN OLI PAKKO TÖITTEN TAKIA JA MUUTENKI LÄHTEÄ ETELÄÄN ja mielellään lähdinki (= Jos olen ihmisten mielestä rasisti niin kyllä olen, mutta sitä sanaa en käyttäis, koska se ei ole tämän aikaelämän sana enää. SANOKAA suoraan että vaikka vitun uus-natsi siinä ei ole minulle mitään loukkaavaa olen ylpeä siitä. ja jos nekru menee ohi antaa mennä vaan jos naamaalle hyppii niin pistän kyllä vastaan!! en anele mitään armoa ja sanon lainaten VITUN VITTA NAAMA ARMOA EI TIPU. JPOUTUIN TÄÄLLÄ OTTAMAAN HAKARISTIN POIS PILOTISTANI, koska ei meitä varmaan ole paljoa täällä no yksin liikun ja 30 vihaista katto ja jäin tupakille kukaan ei käyny kimppuun monet sanoit että miehellä on pokkaa. Otin pois sen, koska täällä näkkyy morat melko helposti vilahtaa. PILOTTI päällä käevelen yhä vaan RAUTA RISTI TULEE TILALLE. Pärjätkää valkoset ystävät/VIIKON LOPPU SOTURIT/SIEG HEIL hengessä olevat, meillä ei ole hätää koska saksassakin ollaan jo voiton päällä ja muualla ollaan kasvussa, meidän maassakin on alkanut tapahatua paljon

  VastaaPoista
 27. Nää teidän viestittelyt on niin pientä ja naurettavaa, tyyliin "Make kuusamasosta, perkele kaikki neekerit pitäis ampua", voi vittu...ihanko totta..käyttäkää nyt helvetti järkeä!


  Todellisiin tavoitteisiin päästään älyllä ja yhteiskunnan luomia lakeja kunnioittaen,..ei sillä että uhotaan ja vittuillaan somaleille ja negguille paikaillisella baarissa.

  sähköpostia voi lähettää osoitteeseen: kaljupaa2011@gmail.com

  -Kaljupaa since 2000, fuck off!

  VastaaPoista